Geschiedenis

Ilbrink bouw v.o.f. is een jong bedrijf wat op 15 juni 2004 is opgericht als eenmanszaak door Henny Ilbrink. Na 29 jaar ervaring in de bouw heeft hij de stap gemaakt om voor zich zelf te beginnen. Op 15 september 2004 is Dennis Ilbrink ingetreden in het bedrijf en is de rechtsvorm van het bedrijf omgezet in een vennootschap onder firma. Dennis was op dat moment afgestudeerd op de MTS te Deventer en had tijdens en na zijn studie werkervaring opgedaan bij diverse bedrijven. Na zijn intreding binnen het bedrijf heeft Dennis diverse opleidingen en cursussen succesvol afgerond waaronder de KOB opleiding.

Werkwijze

Ons werkgebied bevindt zich veelal in een straal van ongeveer 20 km rondom ons bedrijf dat te vinden is in Epse. Onze doelgroep is de particuliere sector. Geen project is of klus is te groot of te klein voor ons. Van schutting tot de nieuwbouw van een woning of bedrijfspand en alles wat daar tussen zit. Henny en Dennis zijn zelf betrokken bij de werkzaamheden. Op deze manier zijn korte lijnen vanzelfsprekend en dat vinden we belangrijk. Korte lijnen zorgt voor een reducering van faalkosten doordat communicatie plaats vindt vanuit Ilbrink Bouw richting eventuele onderaannemers. De onderaannemers zijn bij ons bekend en gespecialiseerd waardoor we proberen om bij iedere klus dezelfde onderaannemers in te schakelen. Hierdoor is het mogelijk om u een totaalpakket aan te bieden waarin de organisatie en regie in één hand ligt.
Verder gebruiken wij duurzame materialen zoals hout met het FSC keurmerk. Ook het correct afvoeren van onze afvalproducten staat bij ons in een hoog vaandel.

Wat kunnen wij voor u uitvoeren?

Denk aan nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud.

- Aanbouw aan uw woning - Interne verbouwingen zoals het aftimmeren van diverse kamers
- Carports - Badkamer
- Overkappingen - Maatwerk kasten en inloopkasten
- Dakramen - Schilderwerk (door vaste onderaannemer)
- (kunststof) kozijnen en schuifpuien - Installatiewerkzaamheden (door vaste onderaannemer)